• Forside
  • Selvhjælp
  • Troen på selvhjælp

Selvhjælp

Vi kan alle opleve sårbare livssituationer, som belaster os og vores omgivelser. Vi kan blive skilt, miste vores job, blive ramt af en kronisk eller livstruende sygdom, miste en nærtstående, blive ramt af stress og depression eller blive pårørende til en, som befinder sig i en svær livssituation.

Selvhjælpsgrupper er fællesskaber for mennesker, der mødes for at bearbejde en livsudfordring eller krise, de er fælles om. Her bringes mennesker sammen, så de har mulighed for at udveksle erfaringer og for at sætte ord på tanker og følelser samt mulighed for at lytte til og lære af de andre deltagere.

Selvhjælpsgrupper er hverken terapi eller behandling, men et ligeværdigt møde mellem mennesker i samme situation med fælles udfordringer eller problemstillinger.

Et af de helt særlige og fundamentale elementer i en selvhjælpsgruppe er, at jeg ikke kun hjælper mig selv, men også andre.

Frivilligcenter Odder opretter grupper for både børn og voksne. Grupperne tilknyttes en eller to frivillige gruppeledere med viden om selvhjælpens metode, værdier og principper.

Få et overblik over vores grupper under menuen "Aktuelle grupper".

Hvis din situation ikke er nævnt, så kontakt os alligevel. Vi opretter så vidt muligt grupper, når der er tilmeldinger nok.

Frivilligcenter Odder behandler dine oplysninger fortroligt, og deltagerne i en selvhjælpsgruppe har tavshedspligt.

Kontakt os
Frivilligcenter Odder
Pakhuset, Banegårdsgade 5
8300 Odder
Telefon: 30 84 34 80
E-mail: pDenne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Find forening

find forening

Frivilligjob

find frivilligjob

Selvhjælp

selvhjelp

Kalender

kalender

Facebook

facebook

Frivilligcenter Odder // Pakhuset, Banegårdsgade 5, 8300 Odder // Telefon: 30 84 34 80 // E-Mail
Åbningstider: Mandag 9-15 // Tirsdag 9-14 // Torsdag 9-14

Forfra Webdesign
En del af Moesborg NET-UP