VELUX FONDEN STØTTER VORES NETVÆRK MED 45.000 KR.

I februar 2018 arrangerede Frivilligcenter Odder et fondsmøde med en rådgiver fra Velux Fonden, som informerede om mulighederne for at søge støtte til projekter, hvor aktive ældre gør en særlig indsats. Efterfølgende hjalp frivilligcentret Vores Netværk med at udarbejde en ansøgning om støtte, hvilket nu har resulteret i en bevilling på 45.000 kr. - hele det ansøgte beløb.

Støtten skal bruges til at udbygge stedets værksteder for keramik og træarbejde, samt starte en aktivitet med stenslibning. Konkret skal pengene bl.a. bruges til indkøb af en keramikovn, træværktøj og en stenslibemaskine.

Borgere hjælper hinanden

Vores Netværk er et netværksskabende kontaktsted, hvor udgangspunktet er, at borgere hjælper borgere ud fra egne evner og erfaringer til forandring mod et bedre liv. Ugens fire første dage er der støttende personale fire timer dagligt. I løbet af ugen benytter ca. 50 personer Vores Netværk.

Mange kreative aktiviteter

Udover værkstedsaktiviteterne er der oprettet et motionshold med efterfølgende mindfulness, undervisning i brug af kamera, en malegruppe og en skrivegruppe, som dog holder pause for tiden. En gang om ugen er der fælles spisning, hvor brugerne skiftes til at lave mad. Desuden laves der blomsterdekorationer et par gange om året, og der er planer om at starte et læderhold. Der etableres løbende nye aktiviteter, som bygger på brugernes ønsker og initiativer.

Vores Netværk startede i sommeren 2016 og har lokaler i Rosensgade 47 i Odder. Alle er velkomne i Vores Netværk.

Find forening

find forening

Frivilligjob

find frivilligjob

Selvhjælp

selvhjelp

Kalender

kalender

Facebook

facebook

Frivilligcenter Odder // Pakhuset, Banegårdsgade 5, 8300 Odder // Telefon: 30 84 34 80 // E-Mail
Åbningstider: Mandag 9-15 // Tirsdag 9-14 // Torsdag 9-14

Forfra Webdesign
En del af Moesborg NET-UP