Naturtræning for psykisk sårbare

Naturtræning for psykisk sårbare

Naturtræning har til formål at hjælpe mennesker med stress, angst og depression til et bedre liv viamotion i naturen i idrætsforeningens fællesskab. Skal du være med?Med ’Naturtræning - Tryg i natur, motion og forening’ bliver det nu lettere for dig med stress, angstog depression at komme tilbage til en normal og styrket hverdag ved at engagere dig på etmotionshold i din lokale idrætsforening.
Undervisningen tager hensyn til dig og dine behov, men der er ikke tale om specielle motionshold.Tværtimod har ’Naturtræning - Tryg i natur, motion og forening’ stor fokus på netop at engagerefolk med ondt i livet på hold, der er åbne for alle motionister, som gerne vil træne i det fri.Projektet udføres i tæt samarbejde med Psykiatrifonden, som skal hjælpe med at kvalificerekonceptet til målgruppen, samt forskerenheden Mindhood under Aarhus Universitet, som står fordataindsamling, afvikling af workshops og evaluering af de mange forløb.Naturtræning - Tryg i natur, motion og forening er iværksat med støtte fra TrygFonden i samarbejde med Psykiatrifonden, Aarhus Universitet og DGI Østjylland.

Kontakt Naturtræning i Saksild: 20 23 50 94 og Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Naturtræning i Odder: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Læs mere om Naturtræning.

Find forening

find forening

Frivilligjob

find frivilligjob

Selvhjælp

selvhjelp

Kalender

kalender

Facebook

facebook

Frivilligcenter Odder // Pakhuset, Banegårdsgade 5, 8300 Odder // Telefon: 30 84 34 80 // E-Mail
Åbningstider: Mandag 9-15 // Tirsdag 9-14 // Torsdag 9-14

Forfra Webdesign
En del af Moesborg NET-UP