Tilmelding

Du tilmelder dig FrivilligBørs Odder nederst på denne side. Når du har udfyldt felterne og trykket “Tilmeld”, modtager du en tilmeldingsbekræftelse på den mailadresse, du har angivet.

Tilmeldingsfrist
Der er tilmeldingsfrist til FrivilligBørsen torsdag den 21. september. Da der er et begrænset antal pladser til FrivilligBørsen, opfordrer vi dig dog til at tilmelde dig hurtigst muligt.

Formulering af tilbud og efterspørgsler
Vi beder dig om at være så konkret og kortfattet som muligt, når du udfylder dine tilbud og efterspørgsler.

Sidder du eksempelvis som tekstforfatter på et kommunikationsbureau, kunne du muligvis angive følgende tilbud: “Hjælp til markedsføring”. Dette er imidlertid forholdsvist ukonkret og måske endda uforståeligt for deltagere, som ikke har indsigt i din branche. For at sikre at de øvrige deltagere ved FrivilligBørsen nemt kan orientere sig om dine tilbud, vil det derfor være mere hensigtsmæssigt at angive følgende konkrete tilbud: “Produktion af tekst og grafisk opsætning til 1 stk. brochure”.

Hjælp til tilmelding
Hvis du har brug for sparring omkring dine tilbud og efterspørgsler, vil vi meget gerne hjælpe dig. Kontakt os på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.eller telefon: 3084 3480. Du kan desuden se listen over indgåede aftaler ved FrivilligBørs Aarhus 2016 for inspiration til tilbud og efterspørgsler.

Gratis deltagelse
FrivilligBørsen - både deltagelse i børshandlingen og forplejning - er GRATIS for alle deltagere.

Antal repræsentanter 
Hver deltagende virksomhed/institution/forening kan sende op til to repræsentanter, men det er også tilladt at komme alene. Vi er nødt til at have begrænsning på antallet af repræsentanter, da der er begrænsning på antallet af mennesker, der må være i Pakhuset grundet sikkerhedshensyn, og vi vil gerne have så mange virksomheder/institutioner/foreninger repræsenteret som muligt.

Annullering af deltagelse
Tilmelding til FrivilligBørsen er ikke bindende, men hvis tilmeldingsfristen er overskredet (mandag den 11. september), og vi har sendt børskataloget ud, har du et ansvar for at møde op overfor de deltagere, der gerne vil udveksle ressourcer med dig. 

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal tilmelde dig FrivilligBørsen eller ej, kan du læse om fordele ved deltagelse i FrivilligBørsen her.

 

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Find forening

find forening

Frivilligjob

find frivilligjob

Selvhjælp

selvhjelp

Kalender

kalender

Facebook

facebook

Frivilligcenter Odder // Pakhuset, Banegårdsgade 5, 8300 Odder // Telefon: 30 84 34 80 // E-Mail
Åbningstider: Mandag 9-15 // Tirsdag 9-14 // Torsdag 9-14

Forfra Webdesign
En del af Moesborg NET-UP