Udvekslingsaftaler

Udveksling af ressourcer
Konkret foregår ressourceudvekslingen på FrivilligBørsen sådan, at du tager kontakt til den deltager, som du ønsker at udveksle ressourcer med. Du fortæller, hvad du efterspørger, og hvad du kan tilbyde, og herefter indgår du og din aftalepartner en skriftlig aftale om udveksling ved at udfylde et aftaleskema.

FrivilligCenter Odder tilbyder at tage to fotokopier af aftaleskemaet, så begge aftaleparter får en kopi.

Obligatorisk indgåelse af skriftlige udvekslingsaftaler
Det er obligatorisk, at der indgåes en skriftlig aftale til FrivilligBørsen. For det første er det en fordel for dig at få aftalen nedfældet på papir, så der undgås misforståelser omkring aftalen. For det andet er det en fordel for os som arrangører at have indsigt i, hvilke aftaler der indgås til FrivilligBørsen, så vi kan bruge dem som inspiration for deltagerne ved fremtidige FrivilligBørser. Når I indgår en udvekslingsaftale, forbeholder vi os derfor også retten til at tage en kopi af aftalen til vores arkiver.

Udveksling af ressourcer på FrivilligBørsen
Med undtagelse af penge må der udveksles ressourcer af enhver art på FrivilligBørsen. Eksempler på ressourcer, som kan udveksles, omfatter blandt andet:

● Udlån af teknisk udstyr, mødelokaler eller varevogn
● Rådgivning og sparring
● Viden og kompetencer
● Praktisk hjælp
● Kontakter og netværk
● Undervisning og oplæg
● Donation af materialer
● Rundvisninger og aktiviteter
● Foredrag og oplæg
Vi opfordrer alle deltagere til at tænke kreativt ved angivelsen af tilbud og efterspørgsler. Bemærk også at du både kan indgå aftaler om enkeltstående udvekslinger af ressourcer eller langvarige samarbejder.

Skal man udveksle ressourcer på tværs af sektorer?
Nej. Udvekslingerne på frivilligbørsen skal ikke nødvendigvis være på tværs af sektorer. Det er også tilladt for deltagere fra samme sektor at udveksle ressourcer. Virksomheder må således gerne udveksle ressourcer med andre virksomheder; institutioner må gerne udveksle ressourcer med andre institutioner; og foreninger må gerne udveksle ressourcer med andre foreninger.

Skal jeg både tibyde og efterspørge noget ved FrivilligBørsen
Nej. Det er et krav, at alle deltagere ved FrivilligBørsen har noget at tilbyde de andre deltagere, men det er ikke et krav, at du skal efterspørge noget fra de andre deltagere. FrivilligBørsen er baseret på udveksling af ressourcer, men du er også velkommen til blot at dele ud af dine ressourcer uden at forvente noget igen.

Find forening

find forening

Frivilligjob

find frivilligjob

Selvhjælp

selvhjelp

Kalender

kalender

Facebook

facebook

Frivilligcenter Odder // Pakhuset, Banegårdsgade 5, 8300 Odder // Telefon: 30 84 34 80 // E-Mail
Åbningstider: Mandag 9-15 // Tirsdag 9-14 // Torsdag 9-14

Forfra Webdesign
En del af Moesborg NET-UP