Forberedelse

Du forbereder dig bedst til FrivilligBørsen ved at orientere dig om de andre deltageres tilbud og efterspørgsler og dermed danne dig et overblik over, hvem du skal i kontakt med på FrivilligBørsen.

Derudover anbefaler vi, at du læser al informationen om FrivilligBørsen her på vores hjemmeside, så du er indforstået med proceduren. Har du yderligere spørgsmål til FrivilligBørsen, er du velkommen til at kontakte os på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon: 3084 3480.

Information om øvrige deltageres tilbud og efterspørgsler
Når du tilmelder dig FrivilligBørsen, skal du angive, hvilke ressourcer din virksomhed/institution/forening tilbyder, og hvilke ressourcer I efterspørger. Når der er lukket for tilmelding til FrivilligBørsen, samles alle tilbud og efterspørgsler i et såkaldt “børskatalog”, som offentliggøres her på hjemmesiden og desuden sendes per mail til alle deltagere en uge inden FrivilligBørsen.

Med børskataloget i hånden kan du orientere dig om, hvad de øvrige deltagere tilbyder og efterspørger på FrivilligBørsen.

Børskatalog bliver hængt op på FrivilligBørsen
Børskataloget vil blive printet i storformat og hængt op til frivilligbørsen. Da FrivilligBørsen afholdes på et meget begrænset budget, og udgifterne til tryk er høje, vil der ikke være trykte børskataloger på FrivilligBørsen. Alternativt kan børskataloget medbringes digitalt på smartphone eller tablet.

Sådan bliver du fundet på FrivilligBørsen
Hvordan finder jeg den virksomhed/institution/forening, som jeg gerne vil tale med på FrivilligBørsen, tænker du måske. For at det er nemt at finde de deltagere, som du gerne vil netværke og udveksle ressourcer med, opfordrer vi alle deltagere til at gøre sig synlige for de øvrige deltagere ved at tage logotrøjer på eller ved at farvekoordinere tøjet, I har på.

Ved ankomsten til FrivilligBørsen får alle deltagere desuden udleveret navneskilte og børsskilte, som vil bidrage til synligheden. Mere information om afviklingen af FrivilligBørs Odder følger.

 

Find forening

find forening

Frivilligjob

find frivilligjob

Selvhjælp

selvhjelp

Kalender

kalender

Facebook

facebook

Frivilligcenter Odder // Pakhuset, Banegårdsgade 5, 8300 Odder // Telefon: 30 84 34 80 // E-Mail
Åbningstider: Mandag 9-15 // Tirsdag 9-14 // Torsdag 9-14

Forfra Webdesign
En del af Moesborg NET-UP