Fordele ved deltagelse

Som deltager ved FrivilligBørsen har du mulighed for at bidrage til styrkelsen af det aktive medborgerskab og udviklingen af lokalsamfundet ved at udvikle din virksomhed/institution/forening og samtidig bidrage til udviklingen hos de øvrige deltagere. Du kan se listen over aftaler indgået ved FrivilligBørs Aarhus 2016 for inspiration til, hvad din virksomhed/institution/forening kan få ud af at deltage ved frivilligbørsen.

I de nedenstående tre afsnit har vi desuden beskrevet nogle af de muligheder, som henholdsvis virksomheder, institutioner og foreninger kan få ud af at deltage ved FrivilligBørsen.

Private virksomheder
FrivilligBørsen er for både små, mellemstore og store virksomheder. Repræsenterer du en virksomhed, som ønsker at deltage, men er du i tvivl om, hvad I kan tilbyde eller efterspørge, vil vi meget gerne sparre med dig og hjælpe dig med tilmeldingen til FrivilligBørsen. Du kan kontakte os på mai: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 3084 3480. Du kan desuden se aftalekataloget fra FrivilligBørs Aarhus 2016.

For private virksomheder er der flere fordele ved at deltage i FrivilligBørsen. I en tid hvor samfundsansvar er vigtigt, er FrivilligBørsen en oplagt mulighed for virksomheder til at konkretisere deres strategi om samfundsansvar og profilere sig som socialt ansvarlige.

Virksomheder kan eksempelvis udføre konkrete opgaver for en frivillig forening eller “udlåne” medarbejdere til en forenings aktiviteter. Udover at profilere virksomheden som socialt ansvarlig kan sidstnævnte mulighed også fungere som teambuilding for virksomhedens medarbejdere.

Som gengæld kan den frivillige forening eksempelvis holde et oplæg for virksomhedens medarbejdere om det område, som foreningen beskæftiger sig med, og på den måde også bidrage til medarbejderudviklingen. 

Offentlige institutioner
FrivilligBørsen er for alle typer af offentlige institutioner, som eksempelvis forvaltninger, jobcentre, skoler, handicaptilbud, daginstitutioner, skolefritidsordninger og plejehjem. Repræsenterer du en institution, som ønsker at deltage, men er du i tvivl om, hvad I kan tilbyde eller efterspørge, vil vi meget gerne sparre med dig og hjælpe dig med tilmeldingen til FrivilligBørsen. Du kan kontakte os på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 3084 3480. Du kan desuden se aftalekataloget fra FrivilligBørs Aarhus 2016.

For offentlige institutioner er frivilligbørsen en oplagt mulighed for at få inspiration og sparring fra både virksomheder og foreninger til at udvikle deres tilbud til borgerne. Institutionerne kan bruge FrivilligBørsen til at få et overblik over lokalområdets udbud af frivillige foreninger, som deres brugere kan få glæde af at benytte sig af.

Institutionerne kan også få overblik over lokalområdets virksomheder og eventuelle muligheder for virksomhedspraktikker, løntilskudsjobs, skånejobs, flexjobs eller seniorjobs i virksomhederne. 

Frivillige foreninger
Alle frivillige foreninger kan deltage i FrivilligBørsen, både sociale foreninger og idræts- og kulturforeninger.

For frivillige foreninger, som typisk arbejder ud fra et meget begrænset budget, er FrivilligBørsen en mulighed for at opnå nogle af de ressourcer, som de ikke har råd til at købe sig til, som eksempelvis lån af mødelokaler og varevogn eller sparring og vejledning.

Som gengæld kan frivillige foreninger eksempelvis tilbyde at holde oplæg om de områder, som de arbejder med og er eksperter inden for. FrivilligBørsen er desuden en oplagt mulighed for frivillige foreninger til at sparre og udveksle kontakter og idéer med andre frivillige foreninger. Du kan desuden se listen over aftaler indgået ved FrivilligBørs Aarhus 2016 for inspiration til, hvad din forening kan få ud af at deltage ved FrivilligBørsen

FrivilligBørsen - kun for frivillige?
FrivilligBørsen har fået sit navn, fordig udvekslingerne, der sker på FrivilligBørsen, foretages på et frivilligt grundlag. Deltagerne er altså ikke frivillige, men repræsentanter fra virksomheder, institutioner og foreninger.

Gangbesværede og kørestolsbrugere
I Pakhuset er der rampe til hoveddøren og elevator til handicaptoilet i kælderen.

Læs om tilmelding til FrivilligBørs Odder og tilmeld dig her

Find forening

find forening

Frivilligjob

find frivilligjob

Selvhjælp

selvhjelp

Kalender

kalender

Facebook

facebook

Frivilligcenter Odder // Pakhuset, Banegårdsgade 5, 8300 Odder // Telefon: 30 84 34 80 // E-Mail
Åbningstider: Mandag 9-15 // Tirsdag 9-14 // Torsdag 9-14

Forfra Webdesign
En del af Moesborg NET-UP