Frivillig/samarbejdspartner

Vil du gerne hjælpe med at arrangere frivilligbørsen? Frivilligbørsen arrangeres af en styregruppe under FrivilligCenter Odder. Styregruppen består af frivillige repræsentanter fra erhvervslivet, kommunen og FrivilligCenter Odder. Styregruppen bag FrivilligBørsen i 2017 er nedsat, men vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger fra kvalificerede, engagerede mennesker, der vil bidrage til at gøre FrivilligBørsen endnu bedre. Vi søger særligt frivillige med kompetencer inden for fundraising, PR og fotografering. Vil du gerne være frivillig for FrivilligBørsen, skal du kontakte os på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 3084 3480.

Samarbejdspartner med FrivilligBørsen
Hvis du gerne vil indgå et samarbejde med FrivilligBørsen, vil vi meget gerne høre fra dig. Uanset hvad du gerne vil tilbyde, hører vi gerne fra dig. Til gengæld for dit bidrag kan vi tilbyde, at du bliver nævnt som samarbejdspartner i alt vores informationsmateriale. Vil du gerne være vores samarbejdspartner, skal du kontakte os på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon: 3084 3480.

Evaluering

Du kan give ros eller kritik af FrivilligBørsen på flere forskellige måder. Du kan tage kontakt til børshjælperne under FrivilligBørsen og give din ros og kritik, men du er også meget velkommen til at sende din ros og kritik skriftlig til os på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Allerhelst vil vi dog gerne have, at du udfylder den evaluering, som vi sender til alle deltagere per mail efter FrivilligBørsen.

Evaluering per mail
Umiddelbart efter FrivilligBørsen sender vi en evaluering til alle deltagere per mail. Mailen indeholder et link til evalueringen, og evalueringen udfyldes således digitalt. Det er ikke obligatorisk at udfylde evalueringen, men vi beder dig indtrængende om at gøre det, så vi kan udvikle og forbedre FrivilligBørsen.

Er du i tvivl om, hvad en FrivilligBørs er, kan du læse om konceptet bag FrivilligBørsen her.

Tilmelding

Du tilmelder dig FrivilligBørs Odder nederst på denne side. Når du har udfyldt felterne og trykket “Tilmeld”, modtager du en tilmeldingsbekræftelse på den mailadresse, du har angivet.

Tilmeldingsfrist
Der er tilmeldingsfrist til FrivilligBørsen torsdag den 21. september. Da der er et begrænset antal pladser til FrivilligBørsen, opfordrer vi dig dog til at tilmelde dig hurtigst muligt.

Formulering af tilbud og efterspørgsler
Vi beder dig om at være så konkret og kortfattet som muligt, når du udfylder dine tilbud og efterspørgsler.

Sidder du eksempelvis som tekstforfatter på et kommunikationsbureau, kunne du muligvis angive følgende tilbud: “Hjælp til markedsføring”. Dette er imidlertid forholdsvist ukonkret og måske endda uforståeligt for deltagere, som ikke har indsigt i din branche. For at sikre at de øvrige deltagere ved FrivilligBørsen nemt kan orientere sig om dine tilbud, vil det derfor være mere hensigtsmæssigt at angive følgende konkrete tilbud: “Produktion af tekst og grafisk opsætning til 1 stk. brochure”.

Hjælp til tilmelding
Hvis du har brug for sparring omkring dine tilbud og efterspørgsler, vil vi meget gerne hjælpe dig. Kontakt os på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.eller telefon: 3084 3480. Du kan desuden se listen over indgåede aftaler ved FrivilligBørs Aarhus 2016 for inspiration til tilbud og efterspørgsler.

Gratis deltagelse
FrivilligBørsen - både deltagelse i børshandlingen og forplejning - er GRATIS for alle deltagere.

Antal repræsentanter 
Hver deltagende virksomhed/institution/forening kan sende op til to repræsentanter, men det er også tilladt at komme alene. Vi er nødt til at have begrænsning på antallet af repræsentanter, da der er begrænsning på antallet af mennesker, der må være i Pakhuset grundet sikkerhedshensyn, og vi vil gerne have så mange virksomheder/institutioner/foreninger repræsenteret som muligt.

Annullering af deltagelse
Tilmelding til FrivilligBørsen er ikke bindende, men hvis tilmeldingsfristen er overskredet (mandag den 11. september), og vi har sendt børskataloget ud, har du et ansvar for at møde op overfor de deltagere, der gerne vil udveksle ressourcer med dig. 

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal tilmelde dig FrivilligBørsen eller ej, kan du læse om fordele ved deltagelse i FrivilligBørsen her.

 

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

FrivilligBørs Odder

Mange aftaler på FrivilligBørs Odder 2017

Tirsdag d. 26. september blev den første FrivilligBørs i Odder afholdt. 32 foreninger, institutioner og virksomheder brugte et par timer på at netværke og udveksle ressourcer. I alt blev det til 44 konkrete aftaler, der nu skal føres ud i livet. 

Frivilligcenter Odder oplevede stor opbakning fra deltagerne til konceptet, så der er bestemt grund til at overveje at holde en ny FrivilligBørs i Odder i 2018, 

Om FrivilligBørs
En FrivilligBørs er en netværks- og ressourceudveksling begivenhed, hvor private virksomheder, offentlige institutioner og frivillige sociale foreninger netværker og udveksler ressourcer på tværs af sektorer med det formål at udvikle og styrke det aktive medborgerskab og lokalområdet i fællesskab og til gensidig glæde og gavn.

Hvis du gerne vil se eksempler på hvilke udvekslinger, der kan finde sted på FrivilligBørsen, kan du se aftalekataloget fra FrivilligBørs Aarhus 2016.

Historien bag FrivilligBørs-konceptet
FrivilligBørs-konceptet er udviklet i Holland og blev bragt til Danmark af Center for Frivilligt Socialt Arbejde i 2013. Samme år blev den første FrivilligBørs i Danmark afholdt af FrivilligCenter Ikast-Brande, og frivilligbørsen var en stor succes. Siden er konceptet blevet udbredt til hele Danmark. 

frivilligcenter aarhus frivilligbors3

Program

FrivilligBørs Odder 2017 finder sted tirsdag den 26. september 2017 fra kl. 16.30 - 18.30.

Børsoversigt med information om alle deltagere, deres tilbud og efterspørgsler udsendes til deltagerne før FrivilligBørsen. 

Sted
FrivilligBørsen foregår i Pakhuset, Banegårdsgade 5, 8300 Odder.

Kontakt
Vil du gerne vide, hvordan du tilmelder dig FrivilligBørsen, kan du læse om tilmelding til FrivilligBørsen her.

Find forening

find forening

Frivilligjob

find frivilligjob

Selvhjælp

selvhjelp

Kalender

kalender

Facebook

facebook

Frivilligcenter Odder // Pakhuset, Banegårdsgade 5, 8300 Odder // Telefon: 30 84 34 80 // E-Mail
Åbningstider: Mandag 9-15 // Tirsdag 9-14 // Torsdag 9-14

Forfra Webdesign
En del af Moesborg NET-UP